Vähän enemmän vähemmän — Löytöretkiä kestävämpään elämään

Vihelmaa, Ella
Nimeke: Vähän enemmän vähemmän — Löytöretkiä kestävämpään elämään
Tekijät: Vihelmaa, Ella (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545069
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.11.2021
Hinta: 21,90 € (19,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Uutuudet
Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Pehmeäkantinen kirja, 2021
Liepeelliset pehmeät kannet
32,90 €

Luopua, tyytyä, jäädä paitsi - pyrkimyksemme ekologisesti kestävämpään elämään hahmottuu helposti kieltäytymisten ja niukkuuden kautta. Entä jos asia onkin toisin? Voivatko ekologisesti kestävämmät valinnat olla merkityksellisyyden, osallisuuden ja elämän mielekkyyden lähde - jotakin aiempaa enemmän?

Ella Vihelmaa kirjoittaa teoksessaan ekologisten valintojemme elämyksellisestä voimasta ja kestävämmän elämäntavan mahdollisuuksista.

Ympäristön tila huolestuttaa meitä, mutta tunnistammeko arjessamme sen, kuinka kestävämmät valinnat voivat rikastuttaa kokemusmaailmaamme? Olemmeko oivaltaneet, kuinka syvästi palkitsevaa osallisuus voi olla silloinkin, kun yksittäisen ihmisen teot tuntuvat vähäpätöisiltä?

Mukana teoksessa on myös kestäviä valintoja tehneiden henkilöiden kokemuksia siitä, miten nuo valinnat ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.


Ella Vihelmaa on helsinkiläinen filosofian lisensiaatti. Hän on työskennellyt ympäristöteemojen parissa niin kääntäjänä, neuvojana, oppaana, tutkijana kuin järjestötoimijanakin.


Katso myös näitä tuotteita