Uusi Matikasta moneksi — Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseen

Kajetski, Tilly; Salminen, Minna
Nimeke: Uusi Matikasta moneksi — Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseen
Tekijät: Kajetski, Tilly (Kirjoittaja)
Salminen, Minna (Kirjoittaja)
Kauppi, Lotta (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522888679
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,90 € (36,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Hyvä lapsuus
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Kasvatus ja opetus
Oppikirjat ja -materiaalit
Kirjastoluokka: K38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varhaiskasvatus, esiopetus, matematiikka, opetus, opetusmenetelmät, didaktiikka, toiminnalliset menetelmät, matemaattinen ajattelu, lapset (ikäryhmät), leikki-ikäiset, esikouluikäiset
Oivaltamisen ja oppimisen iloa! Matikasta moneksi on monipuolinen ja käytännönläheinen käsikirja varhaiskasvattajan ja esiopettajan työn tueksi. Kirja sisältää ideoita ja vinkkejä leikinomaisen toiminnan avulla tapahtuvaan matematiikan oppimiseen. Kirjan lähestymistapa vahvistaa lapsen myönteistä suhtautumista matematiikkaan.

Suositun Matikasta moneksi -kirjan uudistettu ja täydennetty versio vastaa tämän päivän matematiikan opetuksen haasteisiin. Varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman perusteet velvoittavat kasvattajia mm. kehittämään lasten matemaattista ajattelua ja kiinnostusta matematiikkaa kohtaan sekä tarjoamaan oppimisen ja oivaltamisen iloa matemaattisen ajattelun eri vaiheissa oleville lapsille. Ammattikasvattaja löytää kirjasta helppoja ja valmiita ratkaisuja systemaattisen matematiikan opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kirjan tarkoituksena on tuoda iloa matematiikan oppimiseen ja tarjota matematiikkaa kaikille.


Katso myös näitä tuotteita