Uskalla tuntea

Mäkelä, Heli
Nimeke: Uskalla tuntea
Tekijät: Mäkelä, Heli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548336
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.3.2024
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Uutuudet
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tunteet, tunne-elämän kehitys, psyykkinen kehitys, ylisukupolvisuus, kiintymyssuhde, hermosto, itsetuntemus, itsekasvatus
E-kirja, 2024
EPUB
18,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
19,95 €

Tunteet tuovat makua elämään ja mielekkyyttä kokemuksiin. Ne tuntuvat aistimuksina kehossa ja kuuluvat ajatuksina mielessä. Aina tunteiden käsitteleminen ei kuitenkaan ole helppoa, ja ihminen voi jopa ohittaa tunteensa lähes kokonaan. Tämä voi johtua lapsuuden turvattomasta kiintymyssuhteesta ja aiheuttaa ahdistusta ja epämääräistä pahaa oloa. Ihmisen elimistö voi olla jatkuvassa stressitilassa.

Uskalla tuntea -kirja tarjoaa ymmärrystä kasvuhistoriaan, kiintymyssuhdemalliin, tunteisiin ja hermostoon. Se auttaa vahvistamaan tunteiden ja kehon välistä yhteyttä, lievittämään hermoston stressiä ja vahvistamaan turvan tunnetta, jolloin tunteista voi tulla rikastuttava osa elämää. Mukana on pohdintatehtäviä ja harjoituksia.

Heli Mäkelä on vantaalainen sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja sekä hengitysterapeutti. Hän on kirjoittanut yhdessä Tiia Trogenin kanssa Tunteita päästä varpaisiin (2022).


Katso myös näitä tuotteita