Urheilun alkuja ja loppuja — Kiveen hakatut

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urheilun alkuja ja loppuja — Kiveen hakatut
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523548220
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.1.2023
Hinta: 21,90 € 15,33 € (13,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
Avainsanat: urheilu, urheilijat, huippu-urheilijat, valmentajat, urheiluvaikuttajat, urheilujohtajat, urheilutoimittajat, urheiluhistoria
Kovakantinen kirja, 2022

25,13 €

Poikkeusyksilöitä, kykyjä ja lahjoja sekä mahdollisimman hyvät olosuhteet. Menestys huippu-urheilussa vaatii paljon sekä urheilijoilta ja valmentajilta että organisaatioilta. Suomessa huippuja on riittänyt niin kisakentillä ja laduilla kuin johtoportaassa. Millaisia alkuja ja loppuja mahtuu urheilun huippujemme elämäntarinoihin?

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen uusi teos on odotettua jatkoa tekijöiden huippusuositulle Kiveen hakatut -kirjasarjalle, jossa he kertovat edesmenneiden urheilusankareiden ja urheilun taustavaikuttajien elämästä. Teosta varten on haastateltu mm. urheilijoiden omaisia, ystäviä ja kollegoita.

Elämänmakuinen teos on lukuelämys kaikille urheilun ystäville. Se palauttaa koskettavasti mieleen niin urheiluareenoilla kuin kotikatsomoissa koetetut jännityksen, voiton ja tappion hetket. Teoksessa ovat mukana mm. Matti ”Mölli” Keinonen, Jukka Uunila, Hannu Mikkola, Lydia Wideman, Jorma Kinnunen ja Seppo Nuuttila.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja seitsemän aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa sekä useita muita teoksia. Viimeisin teos Kalevi ”Kallu” Tuominen (2022).


Katso myös näitä tuotteita