Urheilijoiden voittoja ja tappioita — Kiveen hakatut

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urheilijoiden voittoja ja tappioita — Kiveen hakatut
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548244
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.11.2023
Hinta: 35,90 € 25,13 € (22,85 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 295
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Uutuudet
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: urheilijat, huippu-urheilijat, urheiluvaikuttajat, urheilu-ura, menestyminen, voittaminen, häviäminen (tappio), epäonnistuminen, urheiluhistoria, henkilöhistoria, historia
Kamppailu kullasta kuuluu urheiluun. Kun kisataan, joku voittaa ja joku toinen häviää. Siitä syntyy tarinoita, joskus jopa legendoja. Tarinoiden taustalla on aina ihminen iloineen ja suruineen.
Arto Terosen ja Jouko Vuolteen Urheilijoiden voittoja ja tappioita jatkaa tekijöiden huippusuosittua Kiveen hakatut -kirjasarjaa, jossa he kertovat edesmenneiden urheilijoiden ja urheiluvaikuttajien elämästä. Teosta varten on haastateltu mm. urheilijoiden omaisia, ystäviä ja kollegoita.
Elämänmakuinen teos on lukuelämys kaikille urheilun ystäville. Se palauttaa koskettavasti mieleen kisakentillä ja kotikatsomoissa koetut jännityksen hetket.
Mukana teoksessa on niin nykylukijan hyvin tuntemia henkilöitä kuin tuntemattomampia oman aikansa mestareita, mm. Ilkka Kanerva, Lalli Partinen, Eeles Landström, Hilkka Hakola, Ilkka Nummisto ja Pauli Toivonen.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja kahdeksan aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa sekä useita muita teoksia. Viimeisimmät teokset Urheilun alkuja ja loppuja (2022) sekä Kalevi ”Kallu” Tuominen (2022).


Katso myös näitä tuotteita