Tunturit takapihalla — Kun lähdin Lappiin

Marttinen, Tittamari
Nimeke: Tunturit takapihalla — Kun lähdin Lappiin
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545465
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.4.2023
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 205
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Matkat
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänmuutokset, muutto, downshiftaus, kiireettömyys, lappilaisuus, luontosuhde, luonto, kirjailijat, elämäntaito
Äänikirja, 2023
MP3
20,00 €

Suuri elämänmuutos sai Tittamari Marttisen muuttamaan Etelä-Suomesta Lappiin. Mitä hän Helsingissä vietettyjen vuosikymmenien jälkeen pohjoisessa kohtasi?

Onko Lappi mielentila vai maantiedettä? Miltä pitkä kaamoksen aika tuntuu? Entä kesäöiden valo ja tunturien avaruus? Ollaanko Lapissa kaukana kaikesta vai itse asiassa päinvastoin, keskellä kaikkea?

Tunturit takapihalla on matkakirja sieltä, missä tunnetusti on outoa taikaa ja missä mielikuvat ja todellisuus ottavat alati mittaa toisistaan. Suotta eivät Lapin-hullut ja irtiottoa haikailevat haaveile pohjoisesta rauhasta. Mutta mitä uuteen asettuminen tarkoittaa silloin, kun haaveista tuleekin totta?

Tittamari Marttinen on pitkällä kirjailijaurallaan julkaissut teoksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Monipuolisen kirjailijantyönsä ohella hän on työskennellyt myös mm. kääntäjänä, päätoimittajana, läänintaiteilijana ja kulttuurituottajana.


Katso myös näitä tuotteita