Tunteet kehossa — Ymmärrä mitä kehosi kertoo

Siira, Juha; Saarinen, Mikael
Nimeke: Tunteet kehossa — Ymmärrä mitä kehosi kertoo
Tekijät: Siira, Juha (Kirjoittaja)
Saarinen, Mikael (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543423
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 130
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 14.6 Kehityspsykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mind and body, psykosomatiikka, tunteet, tunne-elämä, psyyke, stressireaktiot, ruumiinkuva, asennot (ruumiinasennot), psyykkiset vaikutukset, tietoisuus, itsetuntemus, tunne-elämän kehitys, lapset (ikäryhmät), itsehoito, harjoitukset
Hartioita kiristää, ohimoilla jyskyttää, stressivatsa vaivaa. Jännittää niin, että melkein vapisuttaa. Riemastuttaa ja tekee mieli hyppiä ilmaan.

Tunteemme ilmenevät kehossamme halusimmepa tai emme. Keho kertoo meille olotilastamme asioita, joita emme muutoin ehkä huomaisi. Toisaalta kehon kautta voimme myös vaikuttaa omaan mieleemme ja toisiin ihmisiin - jo yksinomaan asentomme on viesti olostamme sekä itsellemme että muille.

Tunteet kehossa on kirja jokaiselle, joka haluaa voida paremmin ja vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Teos avaa kehon ja tunteiden moni-ilmeistä vuorovaikutusta ja johdattaa tunnistamaan myös vaikeammin havaittavia tunteita kehossa. Mukana on myös hyödyllisiä käytännön ohjeita, joilla voi kehollisesti vaikuttaa omaan oloon.

Juha Siira on kipupsykologi, psykoterapeutti ja kouluttaja. Mikael Saarinen on filosofian tohtori ja psykoterapeutti, joka on väitellyt tunneosaamisesta. Siira ja Saarinen ovat aiemmin julkaisseet yhdessä teokset Tunnetreenillä tasapainoon (2008) ja Tunnekartalle (2011).


Katso myös näitä tuotteita