TSUP solmussa

Tullila, Emili
Nimeke: TSUP solmussa
Tekijät: Tullila, Emili (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523549128
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.9.2024
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Tsup on hyvä pieni hämähäkki. Se on nopea kipittämään ja auttaa mielellään muita. Koittaa päivä, jona Tsupin on aika kutoa ensimmäinen oma verkkonsa. Tsup on niin innoissaan, että melkein POKSAHTAA! Mutta sillä ei ole pienintäkään aavistusta, miten verkko tehdään.

Ison hämähäkin kannustamana Tsup ryhtyy hommiin ja onnistuukin tekemään pienen verkon, JIPII! Mutta pian paikalle hiippailee lukki, jonka mielestä Tsup kutoo liian hitaasti. Leppäkerttukin tulee pällistelemään verkkoa ja toteaa, että se on liian pieni. Madon mielestä se on sotkuinen. Tsup yrittää korjata verkkoaan, mutta lopulta se menee aivan mahdottomaan solmuun! Ja mikä pahinta, Tsup alkaa itsekin uskoa, ettei ole tarpeeksi hyvä. Voiko sotkuisesta verkosta olla ylpeä?

Suloinen ja lempeän humoristinen tarina kertoo itsetunnosta, uuden oppimisesta, sinnikkyydestä sekä jokaisen oikeudesta kasvaa omaan tahtiinsa.


Emili Tullila on kuvittaja ja animaatiotaiteilija Espoosta. Hän opiskeli tietokoneanimaatiota Bournemouthissa Englannissa, ja on tällä hetkellä animaation maisteriopiskelija Aalto-Yliopistossa. Tullila nauttii erilaisten mielikuvitusmaailmojen luomisesta sekä tarinoista, jotka tuovat iloa, innostavat ja rohkaisevat. Hän pitää erityisesti sammakoiden piirtämisestä, sotkuisista luonnosvihkoista, matkustamisesta ja suklaasta. Tsup solmussa on Tullilan esikoiskuvakirja.


Katso myös näitä tuotteita