Terveellistä! — 25 tärkeää ruoka-ainetta ja miksi niitä kannattaa syödä

Laatikainen, Reijo
Nimeke: Terveellistä! — 25 tärkeää ruoka-ainetta ja miksi niitä kannattaa syödä
Tekijät: Laatikainen, Reijo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548459
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.10.2023
Hinta: 32,90 € 23,03 € (20,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Uutuudet
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoka-aineet, ravitsemus, terveellisyys, ravintoaineet, ravitsemussuositukset, ravitsemuskäyttäytyminen, terveyskäyttäytyminen
Avainsanat: laihduttaminen, ravitsemus, ruokavaliot
Ostaisiko tänään ruuaksi kalaa vai lihaa? Söisikö omenan, banaanin vai sittenkin kiivin? Kun lehtikaali ei maistu, mikä voisi olla vaihtoehto?

Laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen tarjoaa teoksessaan helpon ja käytännöllisen lähtökohdan terveellisiin ravitsemusvalintoihin. Teos esittelee 25 tuttua ruoka-ainetta ja kertoo, miksi juuri niitä kannattaa syödä säännöllisesti.

Mukana teoksessa olevat ruoka-aineet ovat tutkitusti terveellisiä ja luovat hyvän perustan päivittäisille ruokavalinnoillemme. Kun suosit keittiössäsi näitä aineksia, olet tehnyt jo monta hyvää valintaa terveytesi puolesta.

Terveellistä! on teos, jonka kanssa kannattaa lähteä ruokaostoksille. Teos huomioi myös erityisruokavaliot ja yleisimmät sairausryhmät.

Terveellinen syöminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija muun muassa suositun bloginsa kautta. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Vitamiinit, hivenaineet ja ravintolisät (2021), Verensokeri haltuun (2020) ja Taltuta lievä tulehdus (2019).


Katso myös näitä tuotteita