Teehetkiä Kanelilehdossa

Chandran, Shankari
Nimeke: Teehetkiä Kanelilehdossa
Tekijät: Chandran, Shankari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524130097
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Uutuudet
Kaunokirjat
E-kirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Äänikirja, 2024
MP3
20,90 €

Kovakantinen kirja, 2024

28,90 €

Vanhainkoti Kanelilehdon asukkaat ovat toinen toistaan kiehtovampia. Australiassa sijaitseva, srilankalaisen kulttuurin rikastama Kanelilehto on keidas, jossa erilaisista taustoista tulevat ihmiset ovat voineet elää sopuisasti rinnakkain.

Ulkomaailman ennakkoluulot ja yhteiskunnan jakautuneisuus kuitenkin rikkovat vanhainkodin rauhaa. Seiniä töhritään ja jopa ihmisten kimppuun hyökätään. Tapahtumat nostavat esiin vaiettuja salaisuuksia menneisyydestä.

Chandran punoo tarinaan elämän kipeimpiä puolia ja yhteiskunnan epäkohtia, mutta katsoo raadollisuudenkin läpi maailmaa lämpimästi ja toiveikkaasti. Teehetkiä Kanelilehdossa on tarina yhteisöstä, perhesiteistä ja menetyksistä, mutta myös elämän rujosta kauneudesta ja siitä, mikä tekee meistä ihmisiä.

Shankari Chandran on australialainen kirjailija, jolla on srilankalaiset sukujuuret. Ennen kirjailijan uraansa hän työskenteli pitkään juristina sosiaalisen oikeudenmukaisuuden parissa. Chandran asuu Sydneyssä miehensä ja neljän lapsensa kanssa. Teehetkiä Kanelilehdossa on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.


Katso myös näitä tuotteita