Täysillä tyttö — Miten tukea itsetuntoa ja muita asioita, joita tytön vanhemman on hyvä tietää

Riihonen, Riikka
Nimeke: Täysillä tyttö — Miten tukea itsetuntoa ja muita asioita, joita tytön vanhemman on hyvä tietää
Tekijät: Riihonen, Riikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545267
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.1.2024
Hinta: 33,90 € 23,73 € (21,57 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 279
Tuoteryhmät: Uutuudet
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kasvatus
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kotikasvatus, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vanhemmat, tytöt, itsetunto, tunnetaidot, ruumiinkuva, itsensä toteuttaminen, henkinen hyvinvointi, tukeminen, harjoitukset
E-kirja, 2024
EPUB
13,23 €

Tytöistä on moneksi, mutta tyttöjen elämää rajoittavat yhä monet normit ja kapeat asenteet. Etenkin murrosikäiset tytöt voivat henkisesti huolestuttavan pahoin.

Täysillä tyttö on kokeneen lastenpsykiatrin ja psykoterapeutin teos tyttöyden voimasta ja tyttöjen kasvun haasteista. Kirja tarjoaa konkreettisia keinoja tyttöjen itsetunnon, rohkeuden ja oman äänen tukemiseen. Se kannustaa vanhempia ja tytön läheisiä huomaamaan omien uskomustensa ja totunnaisten tapojen merkityksen tytön kasvulle ja identiteetille. Kirjoittaja auttaa hahmottamaan tyttöjen psyykkisen hyvinvoinnin edellytyksiä ja niitä ristiriitaisia odotuksia, joita moni tyttö nykypäivänä kohtaa. Mukana on tietoa myös mielen oireista ja siitä, miten vanhempi voi tukea tyttöä vaikeuksissa.

Riikka Riihonen on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja lasten ja nuorten kognitiivinen psykoterapeutti. Hän on aiemmin työskennellyt mm. neuvola- ja koululääkärinä.


Katso myös näitä tuotteita