Taltuta lievä tulehdus — Eroon piilevästä vaivasta ravinnolla ja elämäntavoilla

Laatikainen, Reijo
Nimeke: Taltuta lievä tulehdus — Eroon piilevästä vaivasta ravinnolla ja elämäntavoilla
Tekijät: Laatikainen, Reijo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523542327
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 13.11.2019
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 117
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
E-kirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Lievä tulehdus on salakavala vaiva, joka vaikuttaa terveyteemme haitallisesti. Sitä edistävät esimerkiksi vääränlainen ravinto, vähäinen liikunta, stressi, riittämätön uni ja lihavuus. Yhdessä muiden riskitekijöiden kanssa se on osaltaan aiheuttamassa esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteja, tyypin 2 diabetesta sekä muita pitkäaikaisia sairauksia.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo tässä teoksessa havainnollisesti ravinnon vaikutuksesta lievään tulehdukseen. Arkisilla ruokavalinnoilla ja elämäntavoilla on tärkeä merkitys lievän tulehduksen hillitsemisessä ja ehkäisyssä. Syömällä terveellisesti pienennät samalla kroonisten sairauksien riskiäsi.

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija muun muassa suositun bloginsa kautta. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Pötyä pöydässä (2018), Syö hyvin, voi paremmin (2017, yhdessä Timo Joensuun kanssa) ja Herkän vatsan valinnat (2015).


Katso myös näitä tuotteita