Talentin voima — Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet

Arikka, Laura; Naatus, Stiven
Nimeke: Talentin voima — Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet
Tekijät: Arikka, Laura (Kirjoittaja)
Naatus, Stiven (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522889379
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,90 € (32,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 149
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 25 KÄYTÄNNÖLLINEN TEOLOGIA. KRISTINUSKO
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirkko (instituutio), toimintakulttuuri, työnkuva, kirkon työntekijät, seurakunnat, yhteisöllisyys, dialogisuus, näkyvyys, verkostoituminen, kumppanuus, paikallisyhteisöt, muutosjohtaminen, tulevaisuus
Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein synkistellään - turhaan. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Kirkon talenttia ei kannata haudata maahan vaan laittaa kiertoon. Kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta.

Toimintaa tulee muuttaa verkostoituvaksi ja yhteistyötä lisätä, uskovat Kirkkohallituksen asiantuntijat Laura Arikka ja Stiven Naatus. Tällainen muutos on jo tapahtumassa. Kirjassaan Talentin voima he jakavat kertomuksia kirkon muuttuvasta toimintakulttuurista eri puolilta Suomea ja etsivät uuden suunnan avaimia. Samalla he tarjoavat käytännöllisiä askeleita ja inspiraatiota kirkon työn uudistamiseksi.

Laura Arikka on pappi ja tohtorikoulutettava. Hän työskentelee tällä hetkellä Kirkkohallituksen ihmisoikeus- ja yhteisötyön asiantuntijana. Aiemmin Arikka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisliikkeissä sekä työskennellyt seurakunnassa ja oppilaitospappina. Hän on ollut kirjoittamassa teosta Elämä. Rakkaus. Kuolema. (2016).

Stiven Naatus on pappi ja Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija. Hän on toiminut pitkään seurakuntapappina sekä työskennellyt oppilaitospappina, maahanmuuttajatyössä ja Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisessä rauhanverkostossa.


Katso myös näitä tuotteita