Sutinaa ja suhmurointia — Suomen luonnon ihmeellisiä asukkaita

Heimovirta, Minttu
Nimeke: Sutinaa ja suhmurointia — Suomen luonnon ihmeellisiä asukkaita
Tekijät: Heimovirta, Minttu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523544871
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.2.2022
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 211
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Luonto ja harrastukset
Kirjastoluokka: 58.9 Eläinten elintavat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: eläimet, kasvit, eläinten käyttäytyminen, perheet, moninaisuus, lisääntyminen, lisääntymiskäyttäytyminen, tappaminen, loiset, parasitismi, huijaus, pitkäikäisyys, viestintä
Äänikirja, 2022
MP3
21,90 €

Eriskummallisia perhesuhteita, kavalia huijareita, elämänmittaisia liittoja ja lyhyitä lemmenhuveja - kun kotoista luontoa tarkkailee, saippuaooppera jää juonenkäänteissä kakkoseksi.

Sutinaa ja suhmurointia vie ennenkokemattomalle retkelle Suomen luonnon asukkaiden - eläinten, kasvien ja sienten - pariin. Tiesitkö, että kääpä on kylmäverinen murhaaja? Ja että haahkaäiditkin kaipaavat omaa aikaa ja vievät poikueensa siksi päiväkotiin? Entä sen, että puut suosivat sukulaisiaan? Ja että viattoman oloinen maariankämmekkä on petollisempi kuin puhtoinen ulkomuoto antaa olettaa?

Sutinaa ja suhmurointia on mainio aarrearkku jokaiselle Suomen luonnosta kiinnostuneelle. Teos ei tyydy toistelemaan tuttua luontotietoutta vaan nostaa eloisasti esiin yllättäviä asioita, joita harva tietää tutuistakaan kasveista ja eläimistä. Kirja innostaa luontoon ja näyttää, että jokaisella lajilla on oma ainutkertainen tehtävänsä luonnon monimuotoisuudessa.

Minttu Heimovirta on biologi ja eräopas. Hän on työskennellyt pitkään toimittajana Ylen luonto- ja tiedeohjelmissa ja toimittanut mm. suositun tv-sarjan Elävät puut. Heimovirta asuu Ylläksellä. Hän on tottunut luonnossa kulkija, joka osaa myös eräoppaana avata kiinnostavasti luonnon suuria ja pieniä ihmeitä.


Katso myös näitä tuotteita