Sinussa näen minut — Kun lapsen syntymä aloitti matkan sisimpääni

Ikonen, Inka
Nimeke: Sinussa näen minut — Kun lapsen syntymä aloitti matkan sisimpääni
Tekijät: Ikonen, Inka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523546585
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.4.2024
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 391
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: äitiys, vanhemmuus, synnytys, traumat, tunteet, kokemukset, vanhempi-lapsisuhde, itsetuntemus, identiteetti, äidit, lapset (perheenjäsenet)
Avainsanat: synnytys, traumat, tunteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, äitiys, vauvat, ylisukupolvisuus, itsekasvatus, elämäntaito, äitiys
E-kirja, 2024
EPUB
18,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
19,95 €

”Näen sinussa itseni”, Inka Ikonen oivalsi katsellessaan pientä tytärtään. Vanhemmaksi tuleminen oli mullistava kokemus, joka sai hänet kohtaamaan oman lapsuutensa ja menneisyyden kipeät tapahtumat.

Äitiyden alku oli raju. Inka sai synnytyksessä vakavan komplikaation ja oli vähällä menehtyä. Synnytystrauma nosti pintaan vuosia sisällä kannetun turvattomuuden tunteen. Tuore äiti oli samaan aikaan maailman ahdistunein ja onnellisin.

Moni vanhempi tunnistaa tämän tunteiden ristiriitaisuuden. Yhden päivän aikana voi kokea kuplivaa iloa, puristavaa yksinäisyyttä, kiehuvaa kiukkua ja pakahduttavaa rakkautta.

Oman tarinansa kautta Inka tekee näkyviksi myös vanhemmuuden vaietut puolet. Kun vaikeatkin tunteet sallii itselleen, avautuu tie syvempään itsetuntemukseen ja aitoon yhteyteen lapsen kanssa.

Inka Ikonen on viestintäalan yrittäjä, joka työskentelee toimittajana, kouluttajana ja konsulttina. Hän käsittelee somekanavissaan mielenterveyden aiheita ja on valmistumassa kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi ja mindfulness-ohjaajaksi. Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Inka asuu perheensä kanssa Helsingissä.


Katso myös näitä tuotteita