Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026

Aitlahti, Kaisa; Peltovirta, Margit
Nimeke: Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026
Tekijät: Aitlahti, Kaisa (Toimittaja)
Peltovirta, Margit (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523545458
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 27.7.2022
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 183
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 28.71 Suomen evankelis-luterilainen kirkko
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seurakunnat, luottamushenkilöt, evankelis-luterilainen kirkko, seurakuntatyö, seurakuntahallinto, johtaminen, hallinto, talous
Kirja on tiivis ja ajantasainen tietopaketti seurakuntien luottamushenkilöille. Kirjan artikkelit avaavat päätöksenteon kannalta olennaisia asioita, kuten seurakunnan hallintoa, taloutta, johtamista sekä luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteistyötä.

Katsaus luodaan myös tärkeisiin ajankohtaisiin teemoihin. Mikä on kirkon rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisessa? Miten luottamushenkilö voi luoda oikeudenmukaista kirkkoa? Kuinka dialogia ja avointa viestintää voidaan vahvistaa?

Kirjoittajina on joukko alansa asiantuntijoita: Sari Anetjärvi, Laura Arikka, Elina Hienonen, Anna-Tiina Järvinen, Pasi Perander, Juha Rauhala, Minna Rikkinen, Vilma Niemi, Juha Tuohimäki ja Jari Visto. Johdannon on kirjoittanut Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, joka työskentelee varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kouluttajana STEP-koulutuksessa. Hän on työskennellyt nuorten seurakuntavaalikampanjoiden ja vaikuttamisen parissa sekä toiminut pitkään luottamushenkilönä kotiseurakunnissaan pääkaupunkiseudulla.

Margit Peltovirta on rovasti ja työskentelee seurakuntien luottamushenkilötoiminnan koulutussuunnittelijana STEP-opintokeskuksessa. Hän toiminut pitkään luottamushenkilönä sekä kirkossa että Kauniaisten kaupungissa


Katso myös näitä tuotteita