Saparoita ja salaisuuksia

Marttinen, Tittamari
Nimeke: Saparoita ja salaisuuksia
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Kerttula, Valpuri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545694
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.4.2022
Hinta: 19,80 € 13,86 € (12,60 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Empun eläinhotelli
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 73
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Empun eläinhotellissa tapahtuu taas. Tuttujen asukkaiden seuraksi saapuu kaksi uutta vierasta: pieni ja vikkelä Tessa-possu sekä palloihin hullaantunut labradorinnoutaja Jalo. Koko hotellin sakki lähtee Empun, Annan ja Lennin johdolla retkelle saareen. Leppoisasta retkestä kehkeytyykin melkoisen myrskyisä seikkailu, jonka tiimellyksessä Tessa-possu pääsee yllättämään taidoillaan. Joukkio tuntuu törmäävän arvoituksiin kaikkialla: miksi lahdella lipuu aavemainen purjealus ja mihin Jalo katoaa? Ja miksi joku vakoilee hotellin väkeä...

Empun eläinhotelli on helppolukuinen kirjasarja, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä seikkailuja vauhdittaa hyväntuulinen nelivärikuvitus.

Tittamari Marttinen on kirjoittanut lapsille jo parinkymmenen vuoden ajan. Palkittu kirjailija toimii aktiivisesti ja monipuolisesti lastenkulttuurin saralla.

Valpuri Kerttula on opiskellut kuvittajaksi Edinburghin yliopistossa, ja hänen kuvituksiaan on sekä suomalaisissa että kansainvälisissä julkaisuissa.

5+


Katso myös näitä tuotteita