Salatut elämäntaidot — Tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojen treeni

Henttinen, Anette
Nimeke: Salatut elämäntaidot — Tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojen treeni
Tekijät: Henttinen, Anette (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543003
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 135
Tuoteryhmät: Kasvatus ja opetus
Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaiskasvatus
Kirjastoluokka: 38.22 Oppimateriaalit. Opetusvälineet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tunnetaidot, tunnekasvatus, tunteet, sosioemotionaaliset taidot, sosiaaliset taidot, ryhmätyö, yhteistyökyky, sosiaalinen vuorovaikutus, ryhmäkäyttäytyminen, alakoululaiset, lapset (ikäryhmät), harjoitteet, leikit
Salatut elämäntaidot on toimintamalli alakouluikäisten tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojen vahvistamiseksi. Toimintamalli on kehitetty ja sitä on testattu Itä-Helsingin viidesluokkalaisten kanssa, mutta se soveltuu myös muille vuosiluokille.

Tässä toimintamallissa koulussa tehtävää työtä toteutetaan yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa.

Tämä materiaali on käytännönläheinen 10 opetuskerran paketti tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojen opetukseen. Materiaalia on sekä 45 että 90 minuutin kokonaisuuksiin. Salatut elämäntaidot -toimintamallin käyttöönotto avaa mahdollisuudet toteuttaa vaikuttavaa ja oppilaiden tarpeet huomioivaa työtä kouluissa. Lisäksi se parhaimmillaan juurruttaa kuntiin, kaupunginosiin, eri alueille ja kouluihin mallin, joka lisää yhdessä tekemistä eri toimijoiden ja koulujen välillä.

Anette Henttinen on helsinkiläinen erityisopettaja, joka on kehittänyt Salatut elämäntaidot -materiaalia Helsingin seurakuntayhtymän projektityöntekijänä. Tällä hetkellä hän työskentelee Hiidenkiven peruskoulussa.


Katso myös näitä tuotteita