Rukoilemme toistemme puolesta

Pirttimaa, Kati
Nimeke: Rukoilemme toistemme puolesta
Tekijät: Pirttimaa, Kati (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543188
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.3.2022
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 166
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Rukous ja spiritualiteetti
Kirjastoluokka: 24.11 Rukous. Hartaudenharjoitus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: esirukous, rukoileminen, rukoukset, valmistelu, kirkolliset toimitukset, jumalanpalvelus, messu (jumalanpalvelus), seurakuntalaiset, kirkkovuosi, kirkolliset juhlat
Tämä on kirja esirukouksesta. Siitä rukouksesta, joka pusertuu huulilta, kun elämä on myllerryksessä tai kun rakas ihminen sairastuu. Esirukous huokaistaan hiljaa ja yksin, ja se rukoillaan jumalanpalveluksissa yhdessä. Esirukousta pyydetään ystäviltä ja seurakunnasta: voisitteko rukoilla puolestani? Esirukouksen huokaisee tiukassa tilanteessa hänkin, joka harvoin rukoilee.
Rukous on mysteeri. Jos ja kun Jumala on kaikkivaltias, miksi meidän pitäisi kertoa hänelle huolemme? Miksi silti kehotetaan rukoilemaan, anomaan ja pyytämään? Entä kun rukouksiin ei vastata?

Teoksessa pohditaan rukousta, kristityn ja seurakunnan tärkeää tehtävää. Se antaa malleja ja esimerkkejä siitä, miten rukousta voi rakentaa ja sanoittaa.

Pastori, kanttori Kati Pirttimaa työskentelee Helsingin Tuomasyhteisön toiminnanjohtajana ja pappina. Hän on toiminut aiemmin jumalanpalveluselämän ja spiritualiteetin asiantuntijana Espoon hiippakunnassa.


Katso myös näitä tuotteita