Rooma — Opas pyhiinvaeltajalle

Anton, Emil; Kruus, Antti
Nimeke: Rooma — Opas pyhiinvaeltajalle
Tekijät: Anton, Emil (Kirjoittaja)
Kruus, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523547025
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 24.3.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 24.3.2023
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Yhteiskunta ja kulttuuri
Matkat
Tulossa
Kirjastoluokka: 46.21 Rooma
Rooma on ollut yksi keskeisimmistä pyhiinvaelluskohteista jo varhaisista vuosisadoista lähtien. Ikuisessa kaupungissa niin pyhiinvaeltajalle kuin matkailijalle avautuu tuhansien vuosien kiehtova historia.

Käy Pietarin ja Paavalin haudoilla, näe pala Jeesuksen ristiä, kömmi katakombeihin ja kipua polvillasi pyhät portaat. Entä mistä löytyvät Michelangelon, Raffaellon, Berninin ja Caravaggion upeimmat taideteokset? Mihin suunnata, kun kohteena on jesuiittojen pääkirkko, pyhän Valentinuksen pääkallo tai pyhän Birgitan talo? Rooma – opas pyhiinvaeltajalle johdattaa syvällisesti mutta helppolukuisesti katolisen kirkon keskukseen. Samalla se tarjoaa kutsuvan kirjallisen matkan Rooman kiehtovimpien kohteiden äärelle.

Emil Anton on katolinen teologian tohtori, tietokirjailija, matkanjohtaja ja opas sekä Vatican Newsin suomenkielinen toimittaja. Hän on julkaissut mm. teokset Katolisempi kuin luulit – Aikamatkoja Suomen historiaan (2017) ja Kahden virran maa – Sivilisaation ja kristinuskon irakilainen tarina (2020). Anton asuu Vantaalla.

Antti Kruus on Olarin seurakunnan kappalainen ja matkanjohtaja, joka on järjestänyt yli 50 pyhiinvaellusmatkaa Italiaan. Hän asuu Espoossa.


Katso myös näitä tuotteita