Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta

Leppänen, Pete; Mela, Paula
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Mela, Paula (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545373
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.11.2021
Hinta: 23,50 € (21,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 140
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Rokki-Pupun vasen korva lerppuu, ja ilkeä Tero Orava nakkelee koulussa käpyjä niskaan. Onneksi on olemassa paras ystävä Rolli-Pöllö ja yhteinen rakkaus rockmusiikkiin!

Kun maailmankuulu yhtye Kirotut lokit saapuu keikalle Pöpelikkölän koulun diskoon, Rokki ja Rolli tarjoutuvat lämppäriksi. Kaveruksilla on viikko aikaa harjoitella keikkasetti kuntoon, miettiä esiintymisasut ja levittää keikkajulistetta ympäri Pöpelikkölää.

Pahaksi onneksi Rolli saa kurkkuunsa kaktuksen ja Rokin sikarilaatikkokitara tällin. Joku roikale töhrii keikkajulisteenkin. Kaiken keskellä on vielä selvittävä opettaja Herra Possusen höpötyshetkisistä. Miten keikan käy? Entä mitä Kirottujen lokkien kitaristi Spläsh sujauttaa Rokin käpälään? Onneksi Vanhan Pöllön ja Piano-Myyrän kullanarvoiset neuvot auttavat kaksikkoa matkalla unelmiin.

Täysiverinen rokkisatu kertoo vaikeuksien voittamisesta, musiikin riemusta, tekemisen vimmasta ja unelmien tavoittelemisesta. Herkullisten käänteiden lomasta rokkimutsit ja -faijat löytävät musiikkimaailman viittauksia ja kenties muistumia omasta nuoruudestaan.


Katso myös näitä tuotteita