Resilienssi — Muutosten kohtaamisen taito

Poijula, Soili
Nimeke: Resilienssi — Muutosten kohtaamisen taito
Tekijät: Poijula, Soili (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543638
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 5. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 266
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 14 PSYKOLOGIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: resilienssi, vaikeudet, haasteet (ongelmat), muutos, elämänmuutokset, selviytyminen, stressi, stressinhallinta, sietokyky, traumat, toipuminen, muutoksenhallinta, henkinen kasvu
Elämä ja arki yllättää meidät jatkuvasti. Pienet ja suuret muutokset ja vastoinkäymiset haastavat mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan uusiin tilanteisiin mielekkäästi.

Resilienssin kyky on tarpeen paitsi yksilöille myös yhteisöille ja organisaatioille. Resilienssin kykyään voi onneksi kehittää kaikenikäisenä.

Teos on nidottu versio alan suomalaisesta perusteoksesta. Se esittelee havainnollisesti resilienssin rakentumista ja tarjoaa hyödyllisiä keinoja resilienssin tunnistamiseen ja vahvistamiseen.

Soili Poijula on psykologi, psykoterapeutti ja tutkija, joka on kirjoittanut useita tietoteoksia. Hän on tehnyt Suomessa uraauurtavaa työtä traumatisoituneiden ja surevien auttamisen ja hoidon kehittäjänä. Hän on traumapsykologian ja -psykoterapian keskus Oy Synolon Ltd:n toimitusjohtaja.


Katso myös näitä tuotteita