Päivät jotka sain — Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta

Paavilainen, Ulla-Maija; West, Katarina
Nimeke: Päivät jotka sain — Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta
Tekijät: Paavilainen, Ulla-Maija (Kirjoittaja)
West, Katarina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523547742
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.8.2023
Hinta: 32,90 € 23,03 € (20,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 276
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: toimittajat (media), ulkosuomalaiset, asuminen ulkomailla, perhe-elämä, sairastuminen, syöpätaudit, kuolema
E-kirja, 2024
EPUB
13,23 €

Äänikirja, 2023
MP3
13,97 €

Kotihuvila Toscanan maaseudulla, sadunomaisesti alkanut rakkaus italialaiseen puolisoon, äitiyden onni, oma työ kirjoittajana ja arki kauneutta rakastavan kulttuurin keskellä, maisemassa, joka kuuluu maailman lumoavimpiin - suomalainen Katarina elää Italiassa todeksi unelmiaan.

Kunnes eräänä päivänä kaikki on julmasti toisin. Katarina on nelikymppinen, kun alkaa kamppailu vakavaa sairautta vastaan, elämä toivon ja luopumisen ristiaallokossa.

Päivät jotka sain on koskettava kertomus elämän rajallisuuden kohtaamisesta. Se on myös kirja ystävyydestä, ilosta, surusta ja siitä hyvästä, mitä voimme toisillemme antaa.

Teoksen on kirjoittanut ja koostanut Katarina Westin ystävä Ulla-Maija Paavilainen. Westin oman äänen teokseen tuovat hänen itse sairautensa aikana kirjoittamat tekstiotteet ja kuvaukset elämästä Italiasta.

Ulla-Maija Paavilainen on toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut useita suosittuja romaaneja ja elämäkertoja, muun muassa Kirsti Paakkasen elämäkerran Suurin niistä on rakkaus. Ulla-Maija Paavilaiselle myönnettiin Vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinto. Katarina West (1970-2021) oli Toscanassa asunut suomalainen toimittaja ja kirjailija.


Katso myös näitä tuotteita