Ossi menee lääkäriin

Dirgėlienė, Skaistė
Nimeke: Ossi menee lääkäriin
Tekijät: Dirgėlienė, Skaistė (Kirjoittaja)
Alice, Greta (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789524130035
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.9.2024
Hinta: 21,90 € (19,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Avainsanat: flunssa, jännitys, lääkärissä käynti, sairastaminen, tunteet
Ossi-hiiren olo on kurja! Päätä kivistää, tassut ovat lötköt, nenänpää kutisee ja hengitys rohisee. Ei jaksa edes leikkiä. PIIP, kuumemittari piippaa - Ossilla on kuumetta. Eikä ihan vähän, vaan paljon! On lähdettävä lääkäriin.

Ystävällinen lääkäri tarkastaa Ossin kurkun, kuuntelee sydämen ja keuhkot sekä opettaa niistämään nenän, TRÖÖT. Verikoekin on kuin pikkuinen kuusenneulasen pistos vain. Lääkeresepti vielä mukaan, ja Ossin toipuminen pyrähtää hyvään vauhtiin.

Lämminhenkinen tarina on hyödyllinen apu kaikille pienille, joita lääkärissä käynti jännittää. Sen avulla voi tutustua vastaanottotilaan, ennakoida käyntiä ja käydä läpi sen herättämiä tunteita. Kirjan lopussa on vinkkejä vanhemmille.

Skaistė Dirgėlienė on liettualainen lastenkirjailija ja kolmen lapsen äiti. Hän opiskeli liettualaista filologiaa ja on julkaissut useita lastenkirjoja.

Greta Alice on liettualainen freelancer-kuvittaja. Hän hyödyntää kuvituksissaan monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten piirtämistä, maalaamista ja digitaalista kuvankäsittelyä.


Katso myös näitä tuotteita