Onnea etsimässä — Mitä kaipaamme kun kaipaamme onnellisuutta

Mattila, Juhani
Nimeke: Onnea etsimässä — Mitä kaipaamme kun kaipaamme onnellisuutta
Tekijät: Mattila, Juhani (Kirjoittaja)
Ajanto, Heidi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523548466
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.9.2023
Hinta: 19,95 € (18,14 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: elämänhallinta, elämäntaito, hyvinvointi, hyvä elämä, kaipaus, mielekkyys, onnellisuus, onni, positiivisuus, psykofysiikka, tunteet
E-kirja, 2023
EPUB
18,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

32,90 €

Jokainen haluaa tuntea itsensä onnelliseksi, ja tavoittelemme onnellisuutta monin tavoin. Joskus onni kuitenkin tuntuu vain pakenevan, ja joskus se on kuin huone, jonne ei ole avainta. Silloin ihminen on vaarassa uupua.

Psykiatri Juhani Mattila kuvaa vuosikymmenien terapeuttikokemuksellaan pyrkimystämme löytää elämäämme onni ja merkityksellisyys. Miten tunnistaa verhotut kaipaukset ja elämänhalu, joka pitää meidät hengissä?

Mitä voimme tehdä onnemme eteen? Onko onnellisuus kuin metsän sieni, joka samoillessa löydetään? Vai suhtaudummeko siihen kuin olympialaisten kultamitaliin, joka koettelemusten ja sitkeän harjoittelun jälkeen vihdoin saavutetaan?

Juhani Mattila on psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut esimerkiksi ujoudesta, sosiaalisista peloista ja työuupumuksesta. Hän on julkaissut useita teoksia, mm. Uupumuksesta takaisin elämään (2021), Nöyryytys (2017) sekä Herkkyys ja sosiaaliset pelot (2014).


Katso myös näitä tuotteita