Molli ja suurenmoinen Lemmikki

Kirkkopelto, Katri
Nimeke: Molli ja suurenmoinen Lemmikki
Tekijät: Kirkkopelto, Katri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524130257
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Molli
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Avainsanat: hoivaaminen, lemmikkieläimet, luopuminen, rakkaus, tunteet, vastuu
Eräänä kesäisen lämpimänä päivänä Molli löytää puutarhastaan pienen fantinpoikasen. Se nukkuu suloisesti keskellä lemmikkipenkkiä. Niinpä Molli antaa fantille nimeksi Lemmikki. Molli hoitaa Lemmikkiä suurella rakkaudella ja hellyydellä - ruokkii, ulkoiluttaa ja harjaa. Fantti kasvaa, kasvaa ja kasvaa. Siitä tulee VALTAVA!

Lemmikki pistää Mollin elämän mullin mallin, mutta sen kanssa on hurjan hauskaa. Kunnes... tömps, tömps, villi fanttilauma tömistelee Mollin talon ohi ja fantinpoikanen kirmaa laumansa mukaan. Saako Molli vielä kuulla Lemmikkinsä iloisen tööttäyksen? Voiko olla yhtä aikaa onnellinen toisen ilosta ja surullinen luopumisesta?

Molli ja suurenmoinen Lemmikki on kirja kaikille eläinten ystäville. Se on kertomus kiintymyksestä, huolenpidosta ja rakkauden lujasta siteestä, joka kestää, vaikka oltaisiin erossa.

- Minä tiedän aina, missä sinä olet, Molli sanoi Lemmikille ja painoi käden sydämelleen.
- Sinä olet aina täällä.


Katri Kirkkopelto on kuvakirjailija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja sekä kirjoittanut useita valloittavia Molli- ja Piki-tarinoita. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki (2016), Molli ja maan ääri (2020) sekä Mustan Kuun majatalo (2022, kirjoittanut Reetta Niemelä) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.


Katso myös näitä tuotteita