Molli ja Kumma

Kirkkopelto, Katri
Nimeke: Molli ja Kumma
Tekijät: Kirkkopelto, Katri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522888440
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,50 € 17,85 € (16,23 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Molli
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 36
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Ikäsuositus: 3
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ystävyys, rohkeus, erilaisuus
Molli sovitti omaa jalkaansa maassa olevaan painaumaan.
- Jos tämä on jalanjälki, niin sen jonkun täytyy olla..., Molli jähmettyi niille sijoilleen, -...jättimäinen, se henkäisi ja nielaisi.

Mollin puutarhaan on ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet - tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma on tehnyt ne? Onko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma, iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen parhaan ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa kaikille kolmelle?

Rakastetun Mollin jatko-osa on lumoavan kauniisti kuvitettu ja kerrottu tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Mollin tavoin kirja nostaa esiin tärkeitä tunnetaitoteemoja perheiden ja lapsiryhmien pohdittavaksi.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa ”Piki” oli vuoden 2016 Finlandia Junior -ehdokkaana.


Katso myös näitä tuotteita