Mitä ihmettä! — Arvoituksellista ryhmätoimintaa

Kinisjärvi, Jemina; Koskela, Eveliina; Laakkonen, Saara; Valkeapää, Minna
Nimeke: Mitä ihmettä! — Arvoituksellista ryhmätoimintaa
Tekijät: Kinisjärvi, Jemina (Kirjoittaja)
Koskela, Eveliina (Kirjoittaja)
Laakkonen, Saara (Kirjoittaja)
Valkeapää, Minna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543713
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,90 € (39,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ryhmätoiminta, ohjaus (neuvonta ja opastus), kristillinen kasvatus, lapset (ikäryhmät), nuoret, pelit, seikkailupelit, pakopelit, tehtävät, digitaalitekniikka
Mitä ihmettä! on runsas paketti erilaista ryhmätoimintaa - pakohuonehenkisiä mysteerejä, QR-koodiseikkailuja ja uusia versioita lautapeleistä. Tehtävät kannustavat yhteiseen oivaltamiseen ja tekemisen riemuun. Seikkailut soveltuvat sekä lapsille että nuorille ja niitä voi toteuttaa kerhoissa, leireillä, rippikoulussa.
Virittäisittekö sovelluksen tutusta lautapelistä maastoon? Ratkoisitteko mysteeriä valaan vatsassa tai muinaisessa Egyptissä? Mysteeri voi viedä keskelle raamatunkertomusta, miettimään ilmastokysymyksiä tai selvittämään QR-koodien avulla leirinjohdon sieppausta. Seikkailut ovat valmiita sellaisenaan, mutta niistä voi poimia vinkkejä myös omien mysteerien luomiseen.

Jemina Kinisjärvi on peleistä ja seikkailuista innostunut nuorisotyönohjaaja, jonka vapaa-aika kuluu kokeillen kaikkea uutta pelirintamalla ja kirjojen äärellä.
Eveliina Koskela on luokanopettaja, partiolainen ja leirielämän jokapaikanhöylä, joka on innostunut toiminnallisesta oppimisesta ja ongelmanratkaisusta ryhmässä.
Saara Laakkonen on teologi, joka tekee leirityötä lasten ja nuorten kanssa, kouluttaa isosia ja päivätyökseen ohjaa pakohuoneita.
Minna Valkeapää on toiminnallisuudesta ja ryhmässä tapahtuvasta hypestä kiinnostunut nuorisotyönohjaaja, jolla sekä työ- että vapaa-aika sujuu lasten ja nuorten parissa.


Katso myös näitä tuotteita