Messy Church — Elämyksellinen kirkkohetki kaikenikäisille

Hannikainen, Meri
Nimeke: Messy Church — Elämyksellinen kirkkohetki kaikenikäisille
Tekijät: Hannikainen, Meri (Kirjoittaja)
Kallunki, Iiris (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523548503
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.1.2024
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Uutuudet
Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Varhaiskasvatus
Kirjastoluokka: 25.2 Sakraaliteologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jumalanpalvelus, kirkolliset juhlat, kristillinen kasvatus, kirkon kasvatustoiminta, kirkon lapsityö, toimintamuodot, elämyksellisyys, kristinusko
Messy Church on Englannissa kehitetty ja nopeasti levinnyt toiminnallinen jumalanpalvelus, josta on tullut Englannin anglikaanikirkon perhetyön keskeisimpiä muotoja. Messy Church on koko perheelle suunnattu jumalanpalvelus, johon kuuluu toiminnallisia pisteitä, joita kaikenikäiset osallistujat kiertävät yhdessä, yhteinen kertomushetki sekä ruokailu. Messy Churchissä kiteytyvät asiat, jotka yhdistävät lapsiperheitä ympäri maailmaa: hauskanpito ja toiminnallisuus, yhdessäolo, ateriointi ja vapaus tulla sellaisena kuin on.

Meri Hannikaisen koostama Messy Church on ensimmäinen suomalainen käsikirja ja johdatus menetelmään. Sen avulla on helppo hypätä mukaan ”sotkuisten messujen” ajatteluun ja luoda puitteet oman seurakunnan kontekstiin sopiville kirkkohetkille. Kirjasta löytyy valmis runko vuoden messuihin sekä moninainen valikoima eritasoisia toimintapisteitä.

TM, kirkon nuorisotyönohjaaja Meri Hannikainen työskentelee vapaana kirjoittajana. Aiemmin hän on työskennellyt Helsingin Verkosto-yhteisössä, missä hän oli mukana aloittamassa Messy Church -jumalanpalveluksia Helsingissä ja Espoossa. Hannikainen on kirjoittanut Rukouspäiväkirjan ja osallistunut useiden kirjojen kirjoittamiseen, kuten Yhteisönä verkossa (2021), #voima365 (2019) ja Pyhän jysäys (2023).


Katso myös näitä tuotteita