Luovuusloota — Vinkkejä tekemisennälkään

Heikkilä, Petra
Nimeke: Luovuusloota — Vinkkejä tekemisennälkään
Tekijät: Heikkilä, Petra (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523546622
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.10.2022
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 119
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja -materiaalit
Kasvatus ja opetus
Kirjastoluokka: K70 TAIDE. TAIDEHISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: taidekasvatus, lapset (ikäryhmät), askartelu, maalaus (kuvataide), luovuus, taide, tehtävät
Tämä herkullinen kattaus tarjoaa helposti lähestyttäviä ja luovuutta ruokkivia ideoita. Runsaan oppaan 50 erilaista vinkkiä innostavat taiteen tekemiseen. Useimpiin tehtäviin materiaalit löytyvät kotoa. Lapsen omat ratkaisut ja oivallukset ovat pääasia. Hauskuus on tärkeää!

Miltä kuulostaisi luoda tunnevärimittari, rakentaa muropakettitalo tai keksiä oma löytöeläin? Entä houkuttaisiko mukillinen valoa, hassunassu tai yllätyksiä sisäänsä kätkevä neulegraffiti? Kierrätysmateriaalit pääsevät käyttöön, ja välillä luodaan uutta kaverin kanssa. Taidetta tekemällä lapsi pääse tutustumaan myös itseensä.

Kirja sopii niin lapsiryhmille kuin koteihin, ja siitä lapsi ja aikuinen löytävät myös innostavaa yhteistä tekemistä. Ideoita on testattu päiväkodissa ja kuvataidekoulussa.

Petra Heikkilä on tamperelainen kuvataiteilija, kuvataideopettaja, lastenkirjailija ja kolmen lapsen äiti. Taiteen tekemisen lisäksi hän työskentelee myös kuvataideopettajana Kuvataide- ja käsityökoulu Emilissä Valkeakoskella. Lastenkirjailijan uraa Heikkilällä on takanaan jo yli parikymmentä vuotta.


Katso myös näitä tuotteita