Luonnon lahjoja — Hyvinvointia jokaiseen päivään

Salovuori, Tuomo
Nimeke: Luonnon lahjoja — Hyvinvointia jokaiseen päivään
Tekijät: Salovuori, Tuomo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523541702
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Luonto ja harrastukset
Kirjastoluokka: 79.4 Retkeily. Ulkoilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: luonto, ihminen, luontosuhde, terveysvaikutukset, terveys, hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, stressinhallinta
Luonnossa oleminen tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Sen suomalaiset tietävätkin: monilla meistä on jokin luontoon liittyvä harrastus - mökkeilemme, hoidamme puutarhaa, retkeilemme, hoidamme eläimiä ja valokuvaamme. Arkisen havaintomme vahvistavat myös lukuisat tutkimustulokset ympäri maailmaa. Luonnon stressitasoa ja fyysistä toimintakykyä parantava vaikutus tunnetaan hyvin, mutta tämän lisäksi luonto tarjoaa meille monia muitakin lahjoja.

Ei tarvitse olla viherpeukalo tai eränkävijä, vaan oleellista on löytää itselleen sopiva tapa olla luonnossa. Green care -toimintaan erikoistunut Tuomo Salovuori tarjoaa Luonnon lahjoja -teoksessaan kiehtovia näkökulmia luonnon hoitavaan voimaan. Tutkimustieto yhdistyy teoksessa käytännön vinkkeihin ja kekseliäisiin tapoihin löytää kiireisen arjen keskellä hyvinvointia luonnosta.


Tuomo Salovuori, KM, on Green Care -toiminnan kehittäjä, joka on työskennellyt kuntouttavan luontotoiminnan parissa vuodesta 2010 Sininauhaliiton 2010 Vihreä veräjä -hankkeessa ja toiminut pitkään myös alan valtakunnallisissa kehittämistehtävissä. Salovuorelta on aiemmin ilmestynyt teos Vihreyden keskellä (2009).


Katso myös näitä tuotteita