Lorukylpy

Pulli, Elina; Pikkujämsä, Matti
Nimeke: Lorukylpy
Tekijät: Pulli, Elina (Kirjoittaja)
Pikkujämsä, Matti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523544666
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.4.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.4.2022
Hinta: 14,00 € (12,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Katselukirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ollaan tässä sylityksin
keinahdellaan vähän.
Tuoksusi hento ihana
herättää päivään tähän.

Läheisyys, rakastava katse, lempeä kosketus ja yhteiset hetket ovat parasta, mitä vauvalle voi tarjota. Tämän hurmaavan katselukirjan parissa on helppo rauhoittua nauttimaan vauva-arjen monista hetkistä. Hyväntuuliset lorut ja hellittelyohjeet ovat paikallaan muun muassa puettaessa, kylvetettäessä, jumpatessa ja ruokailun jälkeen. Tai vaikka vauvan kanssa tanssahdellessa. Arjen askareissa toistuvat rytmit sekä äänen tuttu sointi luovat turvaa ja hyvää oloa vauvan elämään.

Kirjan kuvissa veikeät eläinhahmot hoivaavat poikasiaan. Kirkkaat värit kiinnostavat vauvaa, ja Matti Pikkujämsän tyyli valloittaa myös vanhemman.

Elina Pulli on kirjailija, kouluttaja ja lavarunoilija. Lavoilla, blogissa ja somessa hänet tunnetaan myös Pulina Ellinä. Pulli on innokas kulttuurin ja lasten liikkumisen edistäjä.

Matti Pikkujämsä on palkittu kuvittaja-graafikko, jonka värikäs ja lämminhenkinen tyyli on hurmannut Japania myöten. Kirjankuvitusten ja kansien lisäksi hänen kädenjälkensä on tuttu mm. lehdistä, tekstiileistä, muotokuvista sekä paperitavarasta.

3kk +


Katso myös näitä tuotteita