Lorukylpy

Pulli, Elina
Nimeke: Lorukylpy
Tekijät: Pulli, Elina (Kirjoittaja)
Pikkujämsä, Matti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523544666
Tuotemuoto: Pahvisivuinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.4.2022
Hinta: 14,00 € 9,80 € (8,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 14
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Katselukirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varhainen vuorovaikutus, vauvat
Ollaan tässä sylityksin
keinahdellaan vähän.
Tuoksusi hento ihana
herättää päivään tähän.

Läheisyys, rakastava katse, lempeä kosketus ja yhteiset hetket ovat parasta, mitä vauvalle voi tarjota. Tämän hurmaavan katselukirjan parissa on helppo rauhoittua nauttimaan vauva-arjen monista hetkistä. Hyväntuuliset lorut ja hellittelyohjeet ovat paikallaan muun muassa puettaessa, kylvetettäessä, jumpatessa ja ruokailun jälkeen. Tai vaikka vauvan kanssa tanssahdellessa. Arjen askareissa toistuvat rytmit sekä äänen tuttu sointi luovat turvaa ja hyvää oloa vauvan elämään.

Kirjan kuvissa veikeät eläinhahmot hoivaavat poikasiaan. Kirkkaat värit kiinnostavat vauvaa, ja Matti Pikkujämsän tyyli valloittaa myös vanhemman.

Elina Pulli on kirjailija, kouluttaja ja lavarunoilija. Lavoilla, blogissa ja somessa hänet tunnetaan myös Pulina Ellinä. Pulli on innokas kulttuurin ja lasten liikkumisen edistäjä.

Matti Pikkujämsä on palkittu kuvittaja-graafikko, jonka värikäs ja lämminhenkinen tyyli on hurmannut Japania myöten. Kirjankuvitusten ja kansien lisäksi hänen kädenjälkensä on tuttu mm. lehdistä, tekstiileistä, muotokuvista sekä paperitavarasta.

3kk +


Katso myös näitä tuotteita