Laulua kuonoon, joulua tassuun (+cd)

Klemettinen, Timo; Korolainen, Tuula
Nimeke: Laulua kuonoon, joulua tassuun (+cd)
Tekijät: Klemettinen, Timo (Kirjoittaja)
Korolainen, Tuula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522885562
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: mukana cd, 14 joululaulua
Sivumäärä: 54
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten tietokirjat
Kirjastoluokka: L78.31 Laulukokoelmat
Ikäsuositus: 4
Joulu tuntuu jo turkissa ja kutsuvat tuoksut kutittavat kuonoa. Mutta ihan liian aikaisin, sillä kaikki on vielä kesken, joulukukkakin vasta nupullaan. Juhlaa odoteltaessa mäyräkoira pääsee hurjiin joulukadun avajaisiin, ja muut haukkujat viettävät pikkujoulua karaokebaarissa. Pinkki-possu ratkaisee uravalintansa ja pikku poro kerää rohkeutensa pukin aattomatkalle. Mutta lopulta joulu kuitenkin tulee: on joulusaunan, leikkien ja rauhoittumisen aika.

Joulua kuonoon, joulua tassuun on uusi joululaulukokoelma, jossa on kuitenkin jotain tuttua: Timo Klemettinen on säveltänyt Tuula Korolaisen runoja, jotka ovat aiemmin ilmestyneet Kuono kohti joulua -kirjassa (Lasten Keskus, 2006). Laulujen tunnelmat vaihtelevat liikuttavasta humoristiseen, ja monet laulut voi myös leikkiä. Kirja, joka sopii hyvin mm. päiväkotien, muskareiden ja koulujen käyttöön, sisältää 14 ennen julkaisematonta laulua ja niistä koostuvan tarinan. Laulujen säestys on merkitty helpoin sointumerkein.

Kirjan mukana on CD-levy, jossa esitetään kaikki kirjan laulut. Ne voidaan harjoitella ja laulaa myös äänitteen säestyksellä.


Katso myös näitä tuotteita