Lapsi ja kriisi — Selviytymisen tukeminen

Poijula, Soili
Nimeke: Lapsi ja kriisi — Selviytymisen tukeminen
Tekijät: Poijula, Soili (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522884923
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.3.2016
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tiedoston koko: 724.00kt
Sivumäärä: 258
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 14.61 Lapsuuden ja nuoruuden psykologia
Lapsen elämänhalu ja toivo vahvistuvat lämpimässä arjen vuorovaikutuksessa läheisten aikuisten kanssa.

Elämän äkilliset muutokset ja menetykset horjuttavat lapsen elämän perusteita. Selviytyäkseen lapsi tarvitsee turvallisia aikuisia, jotka auttavat käsittelemään tapahtunutta.

Lapsi ja kriisi kertoo traumatisoivan tapahtuman ja surun vaikutuksista lapsen mieleen, kehoon ja käyttäytymiseen sekä tarjoaa aikuiselle keinoja, joilla edistää lapsen selviytymistä terapeuttisen vanhemmuuden, kriisipedagogiikan ja psykologisten interventioiden avulla. Vaikeita tapahtumia käsitellään lapsen näkökulmasta niiden lapsessa herättämien kysymysten ja tarpeiden kautta. Mukana on runsaasti käytännön ohjeita ja menetelmiä vanhemmille, päivähoidon ja koulun henkilöstölle sekä kriisityöhön ja lasten psykososiaaliseen auttamiseen osallistuville.

Tämä on teoksen uudistettu ja ajantasaistettu laitos. Uusia aihealueita ovat muun muassa kognitiivinen käyttäytymisterapia, päivähoidon ja koulun kriisitoiminta sekä kriisipedagogiikka.

Soili Poijula on psykologi ja psykoterapeutti, joka on erikoistunut trauma- ja kriisipsykologiaan. Hänellä on pitkä kokemus kriisissä olevien lasten hoidosta ja maassamme ainutlaatuinen kriisityön kehittämisen ja tutkimuksen asiantuntemus. Ainoana laatuaan Lapsi ja kriisi -kirja on jo löytänyt tiensä niin oppilaitosten kurssikirjaksi kuin vanhempien ja lasten kasvatuksen ja hoidon ammattilaisten oppaaksi kriisitilanteissa.


Katso myös näitä tuotteita