Lapsi ja ero

Pruuki, Heli; Sinkkonen, Jari
Nimeke: Lapsi ja ero
Tekijät: Pruuki, Heli (Kirjoittaja)
Sinkkonen, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522885111
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.11.2017
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Ero myllertää kaikkien perheenjäsenten elämää. Miten löytää lapsen hyvinvoinnille parhaat ratkaisut uudessa tilanteessa? Kuinka olla vanhempi, kun perheen yhteinen elämä päättyy ja vanhemmuus toteutuu erillään? Miten rakentaa arki ja luoda tietä tulevaan?

Teos tarjoaa keinoja tukea lasta vanhempien erotessa ja näkökulmia omaan vanhemmuuteen uudessa tilanteessa. Mukana on hyödyllistä tutkimustietoa erosta lapsen näkökulmasta ja lapsen hyvinvointia tukevista käytännöistä, välineitä vanhemmuuden vahvistamiseen sekä käytännön neuvoja, joiden avulla eroa voi käsitellä lapsen kanssa.

Hyvä ero on mahdollinen, kun vanhemmat pysyvät turvallisina aikuisina lapsilleen myös silloin, kun omassa tunne-elämässä myrskyää.

Heli Pruuki on teologian tohtori, pariterapeutti ja perhepsykoterapeutti. Hän on työskennellyt pitkään pari- ja perheterapian parissa. Jari Sinkkonen on lääketieteen tohtori, lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lasten- ja nuorisopsykoterapeutti. Hänellä on pitkä kokemus työstä lasten hyvinvoinnin ja psyykkisen kehityksen parissa.


Katso myös näitä tuotteita