Kokka kohti aarretta, kapteeni Hirmuliini!

Mislin, Sylvie; Piu, Amandine
Nimeke: Kokka kohti aarretta, kapteeni Hirmuliini!
Tekijät: Mislin, Sylvie (Kirjoittaja)
Piu, Amandine (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545625
Tuotemuoto: Tuntematon tuotemuoto
Saatavuus: Tulossa 15.4.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.4.2022
Hinta: 23,50 € (21,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Tuhannen turskausta! Pikku merirosvot Jaska ja Maikki löytävät rantavedestä lasipullon, jossa on viesti mystiseltä kapteeni Hirmuliinilta. Alkaa huikea aarrejahti, jonka aikana ystävykset kohtaavat yhden jos toisenkin vastuksen. Heitä viskellään milloin valaan vatsaan, milloin jättiläiskalmarin lonkeroihin tai putputtavaan minisukellusveneeseen.

Henkeäsalpaavan jännittävä ja hauska kirja tempaa lukijat mukaansa selvittämään Hirmuliinin mysteeriä. Lukijat saavat ratkaista, mihin suuntaan tarina jatkuu - niinpä lukukokemus voi olla uusi joka lukukerralla! Kirjan reunassa olevat selkeät kuvakoodit auttavat suunnistamaan. Kirja soveltuu loistavasti saduttamiseen ja oman kerronnan innoittajaksi.

Sylvie Misslin on Strasbourgissa asuva lastenkirjailija. Toimittuaan pitkään puheterapeuttina hän alkoi kirjoittaa lapsille kirjoja, jotka herättävät oivalluksia ja oppimista.

Amandine Piu on Strasbourgissa asuva taiteilija, jonka raikkaissa kuvissa on runsaasti väriä ja huumoria sekä ripaus runollisuutta.

3+


Katso myös näitä tuotteita