Kirkon ihmeellisimmät tarinat — Parhaat jutut kristinuskon 20 vuosisadalta

Hietala, Eero; Rusama, Heikki
Nimeke: Kirkon ihmeellisimmät tarinat — Parhaat jutut kristinuskon 20 vuosisadalta
Tekijät: Hietala, Eero (Kirjoittaja)
Rusama, Heikki (Kirjoittaja)
Hietala, Eero (Lukija)
Rusama, Heikki (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523545144
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 24.1.2022
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 47m 0s
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Äänikirjat
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kulttuuri, historia, taide
Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Kirjastoluokka: 28 KRISTILLISET KIRKOT JA YHTEISÖT. KIRKKOHISTORIA
Avainsanat: historia, kirkkohistoria, kirkkoisät, kristinusko, luterilaiset kirkot, ortodoksinen kirkko, pyhimykset ja pyhät, roomalaiskatolinen kirkko, uskontohistoria, varhaiskristillisyys
Kirkon ihmeellisimmät tarinat vie kiehtovalle matkalle kirkon 2000-vuotiseen historiaan. Kirkon tarinaa keritään auki 20 henkilön kautta, joista kukin eli eri vuosisadalla ja jätti pysyvän merkin historiaan. Tomera eläkeläistäti Helena kaivoi esiin Jeesuksen haudan, paavi Urbanus puhui Euroopan ristiretkille ja Martti Lutherin joutuminen ukkosmyrskyyn on vaikuttanut nyky-Suomeen saakka.

Eero Hietala ja Heikki Rusama puhaltavat eloon tarinoita, joihin on vuosien saatossa sekoittunut faktaa ja legendaa. He heittäytyvät lukijan kanssa löytöretkelle, jota värittää aito ihmettely. Käy ilmi, että kirkko ei ole koskaan elänyt parasta aikaansa, mutta sen keskiössä ovat aina olleet tavalliset ihmiset, jotka tekevät ihmeellisiä asioita.

Kirkon ihmellisimmät tarinat perustuu samannimiseen suosittuun podcastiin. Se sai alkunsa, kun pitkäaikaiset ystävät Eero ja Heikki huomasivat usein kertovansa toisilleen kristinuskon historiaan liittyviä tarinoita, koska ne olivat niin kiehtovia ja hauskoja.

Eero Hietala ja Heikki Rusama ovat suositun Kirkon ihmeellisimmät tarinat -podcastin tekijät. Päivätyönään Eero johtaa TV-tuotantoyhtiö Aito Mediaa ja Heikki opetusteknologiayritys Freeediä. He ovat molemmat työskennelleet myös monipuolisesti journalisteina.


Katso myös näitä tuotteita