Kevyemmin — Ratkaisu pysyvään painonhallintaan

Saarnia, Pirjo
Nimeke: Kevyemmin — Ratkaisu pysyvään painonhallintaan
Tekijät: Saarnia, Pirjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523546936
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.1.2023
Hinta: 32,90 € 23,03 € (20,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 167
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: painonhallinta, laihdutus, ravitsemuskäyttäytyminen, ruokatottumukset, syöminen, psykologiset tekijät, ruoka-aineet, terveellisyys, ateriat
Arjen toimintamallit ja asenteet voivat olla este pysyvälle painonhallinnalle. Niiden muuttaminen vaatii tietoa, tahtoa ja roimasti pitkäjännitteisyyttä, mutta se on mahdollista jokaiselle.

Kevyemmin on painonpudottajan karttakirja pysyviin tuloksiin. Pirjo Saarnia tarjoaa muutoksen tueksi luotettavaa, tutkittua tietoa ja toimiviksi osoittautuneita keinoja. Ihmedieettien sijaan hän kannustaa pohtimaan yksilöllisesti paino-ongelmien syitä ja luomaan uusia toimintamalleja.

Teoksen ratkaisukeskeinen ote rohkaisee motivaation löytämisessä sekä auttaa asettamaan realistisen tavoitteen ja välttämään laihduttajan yleisimmät kompastuskivet. Mukana on myös esimerkkejä ruokailumalleista ja innostavia reseptejä terveellisiin aterioihin.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän on kirjoittanut useita suosittuja ravintoaiheisia tietokirjoja, joista hänet palkittiin vuonna 2022 Suomen tietokirjailijoiden Tietokirjailijapalkinnolla. Muiden toimiensa ohessa hän on Kotilääkäri-lehden ravitsemusterapeutti.


Katso myös näitä tuotteita