Kasvu vapauteen — Nuorten rinnalla seurakunnassa

Kauppila, Helena; Häkkinen, Tiina; Ijäs, Mika; Kauppila, Helena; Kivelä, Mio; Kokkonen, Jarmo; Malkavaara, Mikko; Pihkala, Panu; Porkka, Jouko; Ritokoski, Sami; Mylläri, Anu-Rohima; Suhonen, Katri; Valtonen, Minna; Vappula, Katri
Nimeke: Kasvu vapauteen — Nuorten rinnalla seurakunnassa
Tekijät: Kauppila, Helena (Toimittaja)
Häkkinen, Tiina (Kirjoittaja)
Ijäs, Mika (Kirjoittaja)
Kauppila, Helena (Kirjoittaja)
Kivelä, Mio (Kirjoittaja)
Kokkonen, Jarmo (Kirjoittaja)
Malkavaara, Mikko (Kirjoittaja)
Pihkala, Panu (Kirjoittaja)
Porkka, Jouko (Kirjoittaja)
Ritokoski, Sami (Kirjoittaja)
Mylläri, Anu-Rohima (Kirjoittaja)
Suhonen, Katri (Kirjoittaja)
Valtonen, Minna (Kirjoittaja)
Vappula, Katri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543034
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,90 € (35,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: K25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kristillinen kasvatus, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, uskonnollinen kehitys, spiritualiteetti, usko, nuoret, dialogisuus, yhteisöllisyys, osallistaminen, perheet, ekoteologia, saavutettavuus, seksuaalivähemmistöt, sukupuolivähemmistöt, monikulttuurisuus, kohtaaminen, rippikoululeirit, leirit
E-kirja, 2021
EPUB
25,00 €

Mitä on seurakunnan nuorisotyö - ja mitä se voisi olla tulevaisuudessa? Kasvu vapauteen tarjoaa ajankohtaisia näkökulmia kirkon nuorisotyön kehityssuunnista. Se onkin ohittamaton teos sekä alalle opiskeleville että ammatissa jo toimiville.
Kirjan artikkeleissa lähestytään seurakuntien nuorisotyötä sekä teoreettisesti että käytännönläheisesti. Punaisena lankana kulkee nuorten osallisuuden ja toimijuuden tukeminen. Millaista on kirkon nuorisotyö, jonka keskiössä ovat toivon näköalat ja nuorten oman äänen vahvistaminen? Miten nuoret kasvavat seurakunnassa oman elämänsä ja myös spiritualiteettinsa subjekteiksi? Miten vakiintuneita rakenteita ja toimintatapoja tulisi muuttaa, jotta tämä toteutuisi?
Kirjoittajina ovat Tiina Häkkinen, Mika Ijäs, Helena Kauppila, Mio Kivelä, Jarmo Kokkonen, Mikko Malkavaara, Panu Pihkala, Jouko Porkka, Sami Ritokoski, Anu-Rohima Mylläri, Katri Suhonen, Minna Valtonen ja Katri Vappula.

Helena Kauppila on Helsingissä asuva pohjoispohjalainen nuorisotyönohjaaja, pappi ja psykoterapeutti. Hän työskentelee Diakissa kirkon alan lehtorina ja on Helsingin yliopistossa väitöskirjatutkijana.


Katso myös näitä tuotteita