Kasan nenä

Erfving, Emilia
Nimeke: Kasan nenä
Tekijät: Erfving, Emilia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545663
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 16.3.2022
Hinta: 20,00 € 14,00 € (12,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Kasa
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 2
Kasan pieni kaarnanenä on kadonnut! Kasa etsii nenäänsä metsästä, niityltä, suolta ja järven pohjasta. Matkan varrella ystävälliset eläimet ehdottavat kukin vuorollaan Kasalle uutta nenää. Nenäksi sovitetaan törröttävää keppiä, kulmikasta kiveä ja limaista levää. Mutta mikään niistä ei ole yhtä hyvä kuin rakas tuttu kaarnanpala. Vai onko sittenkin?

Sympaattinen pienten kirja on omistettu kaikille, jotka ovat joskus kadottaneet rakkaan lelun, sormikkaan tai sukan. Kirjaa lukiessa voi lapsen kanssa keskustella tunteista, joita muutokset ja tärkeistä asioista luopuminen voivat herättää. Kirjassa esitellyt erilaiset luonnonympäristöt tarjoavat tutkittavaa lasten ympäristökasvatuksen tueksi.

Emilia Erfving on Vantaalla asuva kuvataiteilija, graafikko ja kuvittaja, joka kadotti lapsena lempilelunsa. Nenä on kuitenkin vielä tallella. Erfving on koulutukseltaan kuvataidekasvattaja ja kuvataiteilija. Hän on suunnitellut oppimateriaaleja ja oppimispelejä sekä tuottanut erilaisia osallistavia taidehankkeita.

2+


Katso myös näitä tuotteita