Kaikella kunnioituksella — irtiottoja vanhempien vallasta

Järvinen, Katriina
Nimeke: Kaikella kunnioituksella — irtiottoja vanhempien vallasta
Tekijät: Järvinen, Katriina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522881458
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.8.2014
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 147
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Avainsanat: vanhempi-lapsisuhde, vallankäyttö, kasvatus, arvot (käsitykset), sosiaalinen vuorovaikutus, vanhemmat, lapset (ikäryhmät), sisarukset, perheet, ihmissuhteet, traumat, lapsuus, sosiaalinen periytyvyys
Äänikirja, 2021
MP3
17,90 €

Kun perhe on pahin

Vanhempiaan ei voi valita, sanotaan. Joskus kuitenkin houkuttaisi. Omat arvot ja elämänvalinnat voivat olla ristiriidassa vanhempien näkemysten kanssa, vanhempi pyrkii hallitsemaan aikuisen lapsensa elämää tai heittäytyy itse pahaa oloaan muihin purkavaksi lapseksi. Välit kiristyvät tai katkeavat kokonaan.

Katriina Järvinen tarkastelee teoksessaan aikuisten lasten ja vanhempien suhteen kipukohtia. Vaatimus vanhempien kunnioittamisesta elää kulttuurissamme voimakkaana, mutta entä, kun omat ja vanhempien arvot törmäävät tai kanssakäyminen osoittautuu mahdottomaksi? Salliiko kunnioitus keskustelun? Ennemminkö laiha sopu kuin välien katkeaminen?

Rohkea teos nostaa keskusteluun aiheen, josta kulttuurissamme on tavattu vaieta. Helpompi kun on vain todeta: "Onhan ne silti sun vanhemmat."


Katso myös näitä tuotteita