Kahden kauppa — Kestävää parisuhdetta rakentamassa

Kinnunen, Saara
Nimeke: Kahden kauppa — Kestävää parisuhdetta rakentamassa
Tekijät: Kinnunen, Saara (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522884909
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 5.4.2016
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tiedoston koko: 694.00kt
Sivumäärä: 183
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Miten vaalia tärkeintä ihmissuhdettaan?

Onnellinen parisuhde on voimavara, josta säteilee iloa ympäristöönkin. Jokaisessa suhteessa joudutaan kuitenkin kohtaamaan pettymyksiä, sillä naimisiin mennään usein unelmien eikä todellisten ihmisten kanssa. Jotkut kumppanin piirteet, jotka alussa tuntuivat persoonallisilta, ovatkin alkaneet ärsyttää. Kommunikaatio ei ehkä toimi, ja seksielämään ja läheisyyteen kaivattaisiin uutta kipinää.

Kummankin erilainen tausta, perheen perustaminen ja lastensaanti ovat parisuhteen rikkaus, mutta ne asettavat haasteita sopeutumiselle ja suhteen säilymiselle. Ongelmia voivat niin ikään aiheuttaa esimerkiksi työelämän paineet, mustasukkaisuus, uskottomuus ja väkivalta. Väliin tulee haavoittavia asioita – kolmas jossain muodossa.

Kahden kauppa on Saara Kinnusen puheenvuoro onnellisen, pysyvän parisuhteen puolesta. Parisuhteen pelastamiseksi voidaan tehdä paljon, kunhan etääntymisen merkit huomataan riittävän ajoissa. Myös kriiseissä piilee mahdollisuus parisuhderemonttiin ja entistä läheisempään yhteiseloon. Teoksessa on tapausesimerkkejä ja ongelmanratkaisuehdotuksia. Lukija voi helposti löytää neuvoja ja uusia ajatuksia itseään kiinnostaviin kysymyksiin.


Katso myös näitä tuotteita