Ina ja Tito

Holmberg, Annina; Löytty, Olli
Nimeke: Ina ja Tito
Tekijät: Holmberg, Annina (Kirjoittaja)
Löytty, Olli (Kirjoittaja)
Räty, Aki (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523545403
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.5.2021
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Kulttuuri, historia, taide
Äänikirjat
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: taiteilijat, kuvataiteilijat, kirjailijat, aviopuolisot, taiteilijuus, avioliitto, parisuhde, perhe-elämä, matkat, ortodoksisuus, henkilöhistoria
Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
32,90 €

Ina Behrsen ja Tito Colliander kohtasivat 1920-luvun lopulla. He kumpikin olivat muuttaneet lapsuuden Pietarista vallankumouksen jaloista Suomeen. Kohtaamisesta alkoi pitkä yhteinen taival, taiteilijaliitto, jossa molemmat saattoivat toteuttaa omaa kutsumustaan, Ina kuvataiteilijana ja Tito ensi sijassa kirjailijana.

Annina Holmbergin ja Olli Löytyn teos piirtää moniulotteisen kuvan Ina ja Tito Collianderin elämästä ja kumppanuudesta. Monen kulttuurin vaikutuspiirissä kasvaneet Collianderit olivat kosmopoliitteja, joiden maailmassa kielet ja kulttuurivaikutteet sekoittuivat. Myös ortodoksisella uskolla oli heille myöhemmässä elämässä suuri merkitys.

Ina ja Tito on kirja taiteesta ja rakkaudesta, mutta myös perheestä, arjesta ja kumppanuudesta - kaikesta siitä, minkä keskellä taidetta tehdään.


Annina Holmberg on kirjailija ja käsikirjoittaja. Olli Löytty on kirjallisuudentutkija ja tietokirjailija. He ovat mm. toimittaneet yhdessä Taina Westin kanssa teoksen Minun Valamoni - Tarinoita luostarista (2017).


Katso myös näitä tuotteita