Ilo olla yhdessä — Positiivisen vanhemmuuden voima

Trogen, Tiia
32,90 €
Nimeke: Ilo olla yhdessä — Positiivisen vanhemmuuden voima
Tekijät: Trogen, Tiia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543447
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,03 € (20,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 213
Tuoteryhmät: Uutuudet
Kasvatus ja opetus
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhemmuus, positiivisuus, vanhemmat, kasvatus, kotikasvatus, lapset (perheenjäsenet), vanhempi-lapsisuhde, ratkaisukeskeisyys, empatia, positiivinen pedagogiikka, positiivinen psykologia
Nykyvanhemmille on tarjolla runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä. Vaarana on kuitenkin informaatioähky, joka vain lisää riittämättömyyden tunteita. Positiivisen kasvatuksen lähtökohtiin tukeutuva Ilo olla yhdessä auttaa keskittymään olennaiseen ja tarjoaa käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin.

Positiivinen kasvatus perustuu lapsen empaattiseen ja kunnioittavaan kohtaamiseen. Lapsella tulee olla rajat, mutta uusia taitoja ja itsesäätelyä opetellaan yhdessä, ei rangaistusten kautta.

Positiivisen kasvatuksen edelläkävijä Tiia Trogen avaa teoksessaan positiivista kasvatusta vanhemmuuden ja vanhemman valintojen kannalta. Lapsen hyvinvoinnin ja oppimisen lisäksi keskeisenä tavoitteena on koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja myönteinen ilmapiiri, jossa kaikki voivat kasvaa ja kukoistaa.


Katso myös näitä tuotteita