Hyvästit narsistille — Tervetuloa oma elämä

Kiviniemi, Jenni
Nimeke: Hyvästit narsistille — Tervetuloa oma elämä
Tekijät: Kiviniemi, Jenni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543683
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.10.2020
Hinta: 18,90 € 13,23 € (12,03 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
E-kirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Avainsanat: eroaminen (ihmissuhteet), hoitomenetelmät, ihmissuhteet, lähisuhdeväkivalta, narsismi, narsistinen persoonallisuus, parisuhde, persoonallisuushäiriöt, toipuminen, tunnistaminen, uhrit
Äänikirja, 2021
MP3
13,93 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023
Liepeelliset pehmeät kannet
20,23 €

Haitallinen narsismi kuormittaa ja vammauttaa ihmissuhteita helposti. Uhrin osaan joutuneen asema on tukala - oma elämä typistyy, ja vaikka ongelmat uskaltaisikin tunnustaa itselleen, keinoja kipeän tilanteen muuttamiseen voi olla vaikea löytää.

Jenni Kiviniemi avaa teoksessaan läheisen narsismin kuormittavuutta ja tarjoaa välineitä oman tilanteen tunnistamiseen ja vapauttavaan muutokseen. Kiviniemi, joka on törmännyt asiaan myös omassa elämässään, auttaa nyt ammattilaisena asian kanssa kamppailevia.

Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta rehellisyys itseä kohtaan johdattaa eteenpäin. Elämänilo ja mielekkyys saavat jälleen tilaa, kun astumme narsismin varjosta itse oman elämämme ohjaksiin.


Jenni Kiviniemi on ratkaisukeskeinen terapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Hän on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaan ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen. Kiviniemi asuu Helsingissä.


Katso myös näitä tuotteita