Hyppää hippaa — Motoristen taitojen leikkikirja

Ruotsalainen, Satu-Maria
Nimeke: Hyppää hippaa — Motoristen taitojen leikkikirja
Tekijät: Ruotsalainen, Satu-Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523542952
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Kasvatus ja opetus
Kirjastoluokka: K79.84 Leikit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: motoriset taidot, liikuntataidot, motoriikka, kouluikäiset, lapset (ikäryhmät), nuoret, leikit, liikuntaleikit, pelit, harjoitteet, liikunta, liikuntakasvatus, ohjaus (neuvonta ja opastus), suunnittelu
Yhä suurempi osa lapsista ja nuorista liikkuu liian vähän jokapäiväisessä elämässään. Tämän kirjan tarkoituksena on lisätä matalan kynnyksen liikuntaa kerhoissa, harrastuksissa, koulupäivien lomassa ja leireillä. Kirjan harjoitukset ja leikit vahvistavat motorisia perustaitoja ja motivoivat liikkumaan pilke silmäkulmassa.

Leikit sopivat erityisesti kouluikäisille ja nuorille mutta innostavat kaikenikäisiä. Mukana on sisällä ja ulkona toteutettavia monipuolisia tuntimalleja sekä yksittäisiä leikkejä ja harjoitteita. Teos antaa konkreettisia avaimia leikkien ohjaamiseen, positiivisen ilmapiirin luomiseen ja hyvin organisoidun liikuntahetken suunnitteluun.


Satu-Maria Ruotsalainen on liikunnanohjaaja ja mindfulness-ohjaaja, joka toimii lasten liikunnan kouluttajana ja koulutusmateriaalien suunnittelijana. Hän on kirjoittanut aiheesta useita teoksia.


Katso myös näitä tuotteita