Huomenna kaikki on paremmin — Kirkon kasvatus toivon mahdollistajana

Kokkonen, Jarmo
Nimeke: Huomenna kaikki on paremmin — Kirkon kasvatus toivon mahdollistajana
Tekijät: Kokkonen, Jarmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523547261
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.1.2023
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 212
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kristillinen kasvatus, kirkon kasvatustoiminta, kirkon lapsityö, kirkon nuorisotyö, ympäristökasvatus, kasvatus, kristinusko
E-kirja, 2023
EPUB
21,90 €

Miten voimme globaalin ekokriisin kynnyksellä tukea lasten ja nuorten kasvua? Kuinka luomme valmiuksia ekologisesti viisaalle elämäntavalle? Millaista on hyvä elämä uhkakuvien keskellä?

Kirkon kasvatus on kaikenikäisten ihmisten kokonaisvaltaisen kasvun mahdollistamista. Sen tehtävä on rakentaa luottamusta elämän arvoon ja merkityksellisyyteen. Ekologisen kriisin maailmassa kasvatus tarvitsee suunnantarkistuksen: millainen muutos on tarpeen, jotta voimme uskottavasti pitää yllä luomakunnan toivoa?

Huomenna kaikki on paremmin on tärkeä puheenvuoro kaikille, jotka työssään ja vapaa-ajallaan kohtaavat lapsia ja nuoria.

Jarmo Kokkonen työskentelee kirkon kasvatuksen ja jumalanpalveluksen johtajana Kirkkohallituksessa. Hänet tunnetaan kasvatuksen ja sukupuolisensitiivisyyden asiantuntijana. Kokkonen on vantaalainen neljän lapsen isä. Hän on aikaisemmin toimittanut Panu Pihkalan kanssa kirjan Vihreät riparit (2014).


Katso myös näitä tuotteita