Hoitavat yrtit — Löydä luonnonkasvien parantava voima

Hovi, Satu
Nimeke: Hoitavat yrtit — Löydä luonnonkasvien parantava voima
Tekijät: Hovi, Satu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545649
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.5.2022
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 167
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Luonto ja harrastukset
Kirjastoluokka: 59.43 Lääkehoito. Lääkeaineoppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yrtit, lääkekasvit, luonnonlääkkeet, luonnonkasvit, luontaishoito, fytoterapia, vaihtoehtolääkintä
Inkivääriä flunssaan, pihkavoidetta nirhaumiin ja yrttiteetä ennen nukkumaanmenoa - turvaudumme kasvien hoitavaan voimaan melkein huomaamattamme. Luonnosta löytyy apu moneen vaivaan, kun vain osaa etsiä ja tietää, kuinka kasveja käytetään.

Hoitavat yrtit tutustuttaa kasvien lääkinnälliseen käyttöön laaja-alaisesti. Teos esittelee erilaisiin yleisiin vaivoihin sopivia yrttihoitoja ja kertoo, millaisissa tilanteissa eri kasvit ovat avuksi. Painopiste on kotimaisissa kasveissa. Käyttötarkoituksen mukainen jäsennys tekee kirjasta kätevän käyttää: siitä on helppo tarkistaa, mikä sopii mihinkin vaivaan.

Mukana teoksessa on runsaasti hyödyllisiä ohjeita ja reseptejä kasvien käytöstä esimerkiksi liköörinä, hauteena, öljynä tai teenä.

Hoitavien yrttien opastuksella voit helposti koota oman kasviapteekkisi.

Satu Hovi on tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja ja yrttihoitaja. Hän on opettanut yrttien käyttöä vuosien ajan kursseilla ja julkaissut yrttien tunnistamisesta ja käytöstä useita suosittuja tietokirjoja.


Katso myös näitä tuotteita