Hiilariherkkyys — Tietoja ja reseptejä

Saarnia, Pirjo
Nimeke: Hiilariherkkyys — Tietoja ja reseptejä
Tekijät: Saarnia, Pirjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523549951
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.1.2024
Hinta: 19,90 € 13,93 € (12,66 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Uutuudet
Hyvinvointi ja terveys
E-kirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Avainsanat: laihduttaminen, ravitsemus, reseptejä, ruoka, ruokavaliot, terveellisyys
Pehmeäkantinen kirja, 2024
Liepeelliset pehmeät kannet
23,03 €

Äänikirja, 2024
MP3
14,70 €

Aterian jälkeinen heikko olo, nopeasti uusiutuva näläntunne, voimakas makeanhimo, päänsärky ja painonhallintaongelmat voivat johtua hiilihydraattiherkkyydestä, josta tutkimusten mukaan kärsii jopa joka neljäs. Hiilihydraattiherkällä ruoan hiilihydraatit nostavat ja laskevat veren sokeripitoisuutta keskimääräistä voimakkaammin.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia neuvoo, kuinka hiilariherkkä voi helpottaa oireitaan oikeilla ruokavalinnoilla ilman äärilaitojen terveyttä vaarantavia ruokavalioita. Kun oivaltaa oman kehonsa herkkyyden hiilihydraateille ja oppii koostamaan ruokavalionsa sen mukaisesti, olo paranee kokonaisvaltaisesti - väsymys vähenee, suolisto voi paremmin ja painonhallinta helpottuu.

Kirja sisältää tietoa hiilihydraattiherkkyydestä, esimerkkejä hyvistä valinnoista lounasravintoloissa ja ateriamalleista sekä ruoka- ja herkkuohjeita.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän on kirjoittanut useita ravintoaiheisia tietokirjoja, joista hänet palkittiin vuonna 2022 Suomen tietokirjailijoiden Tietokirjailijapalkinnolla. Hän on toiminut myös Kotilääkäri-lehden ravitsemusterapeuttina. Hän asuu Hollolassa. Saarnialta on aiemmin ilmestynyt teos Kevyemmin (2023).


Katso myös näitä tuotteita