Herkän vatsan valinnat — FODMAP-ruokavalio haltuun

Laatikainen, Reijo
Nimeke: Herkän vatsan valinnat — FODMAP-ruokavalio haltuun
Tekijät: Laatikainen, Reijo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543539
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.5.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.5.2021
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 130
Tuoteryhmät: Uutuudet
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Tulossa
Kirjastoluokka: 59.4 Hoitomenetelmät
Turvotusta, ilmavaivoja, kipukohtauksia, ripulia ja ummetusta. Jopa viidennes suomalaisista kärsii toiminnallisista vatsavaivoista. Tuskastuttavat oireet johtuvat yleensä ärtyvän suolen oireyhtymästä tai toiminnallisesta ylävatsavaivasta eli dyspepsiasta. Herkkävatsaisen elämää voidaan onneksi helpottaa merkittävästi FODMAP-ruokavaliolla.

Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen huippusuosittu Herkän vatsan valinnat julkaistaan nyt uudistettuna laitoksena, johon on päivitetty uusin tieto aiheesta. Kirjassa kerrotaan havainnollisesti, kuinka vatsan hyvinvointia voi edistää omilla valinnoilla. Ruokavalion perustana on FODMAP eli huonosti imeytyvien hiilihydraattien rajoittaminen. Helppojen ohjeiden ja reseptien avulla vatsa rauhoittuu ja elämänlaatu kohenee!

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Verensokeri haltuun (2020), Taltuta lievä tulehdus (2019) ja Pötyä pöydässä (2018).


Katso myös näitä tuotteita