Herkän vatsan valinnat — FODMAP-ruokavalio haltuun

Laatikainen, Reijo
Nimeke: Herkän vatsan valinnat — FODMAP-ruokavalio haltuun
Tekijät: Laatikainen, Reijo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543539
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € 23,03 € (20,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suolisto, terveys, ruoansulatus, ravitsemus, terveysvaikutukset, FODMAP-ruokavalio, erikoisruokavaliot, ruokaohjeet
Vaivaatko vatsaoireet arkeasi? Oletko herkkävatsainen? Monien tuttujen oireiden, kuten turvotuksen, ilmavaivojen ja ummetuksen, taustalla on usein ärtyvän suolen oireyhtymä tai toiminnallinen ylävatsavaiva eli dyspepsia. Herkkävatsaisen elämää voidaan onneksi helpottaa merkittävästi FODMAP-ruokavaliolla.

Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo huippusuositussa Herkän vatsan valinnat -kirjassaan havainnollisesti, kuinka vatsan hyvinvointia voi edistää omilla ravitsemusvalinnoilla. Ruokavalion perustana on huonosti imeytyvien eli FODMAP-hiilihydraattien rajoittaminen.

Teoksen helppojen ohjeiden ja reseptien avulla vatsa rauhoittuu ja elämänlaatu kohenee!

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Verensokeri haltuun (2020), Taltuta lievä tulehdus (2019) ja Pötyä pöydässä (2018).


Katso myös näitä tuotteita